Smash Cake

jurken-huren-blog-smash-cake
jurken-huren-blog-smash-cake

Voor alle moeders onder ons is het een enorme mijlpaal: je kleine baby wordt 1 jaar!! Ook voor mij was dit een onwijs speciaal moment en ik wilde het (net zoals elke andere moeder) op een speciale manier vastleggen. Maar hoe!? Er zijn zoveel leuke manieren dat ik haast niet kon kiezen. Maar iets wat mij toch uiteindelijk het meeste aansprak was het gesmeer van de Smash Cake! Het is onwijs leuk voor de kleintjes en een grappige manier om je dreumes zijn of haar eerste jaar vast te leggen.
Wat is een Smash Cake? Nou, heel simpel. Eerst wordt er een decor naar wens van de ouders gemaakt. Zij mogen een thema kiezen wat zij leuk vinden en zij houden zelf rekening met bijpassende kleding. Daarna wordt er gezorgd voor  een grote gekleurde cupcake, vol met slagroom en eetbare figuurtjes die je voor je kleintje z’n snoetje neerzet en dan … mag er gegooid, gesmeerd, gegrepen en gegeten worden!! De bedoeling is dus dat je kleine de cake helemaal kapot maakt of ja, smashed. Terwijl deze (vaak) intense lol plaatsvind, neemt een fotograaf/fotografe prachtige foto’s van je dreumes. Na afloop zit hij of zij natuurlijk helemaal onder de slagroom en cake. Daarom wordt er nog gezorgd voor een badje, waar ook weer foto’s van gemaakt worden. Zo wordt er op twee verschillende manieren foto’s genomen, van voren als bovenaf.

smash-cake-steef&suus-den-haag

Waar heb ik mijn Smash Cake laten fotograferen? Bij twee top meiden in Den Haag, genaamd Stephanie en Suus. Ze hebben een erg leuke eigen fotostudio ‘Steef en Suus’ waarbij ze werkelijk elk gewenst decor hebben die je maar kan wensen. Ze waren erg aardig, flexibel en alles kan in goed overleg 🙂 Ook niet onbelangrijk, ze zijn super leuk met kindjes. Erg professioneel en ik zal er zeker nog een keer terug gaan voor een andere fotoshoot! Hun website is: http://steefensuus.nl/, voor alle geïnteresseerden.

smash-cake-steef&suus-den-haag

Ik heb van mijn eigen Smash Cake ervaring foto’s “backstage” mogen nemen en die deel ik graag met jullie 🙂 Dus, moeders, moeders-to-be en meiden, wat vinden jullie van deze smeerboel? Ik raad het in ieder geval absoluut aan!

smash-cake-steef&suus-den-haag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *