Marokkaanse Jurken

Ben jij binnenkort uitgenodigd voor een Marokkaanse bruiloft en zoek je een Marokkaanse jurken? Of zoek je een jurk voor een ander gelegenheid of geef jij zelf een feest? En vind jij het jammer om jou jurk  in de kast te laten hangen voor het grote bedrag waar jij er aan uit geeft? Dat hoeft niet meer!

Ben jij van plan om Marokkaanse jurken te huren in  omgeving Den Haag, Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven? Wij kunnen jou hierbij helpen. Wil jij een mooie takshita huren of een mooie kaftan? Bij jurkenhuren.nl proberen wij alles aan te bieden wat je wilt!

 

Maa wil je liever een Marokkaanse jurk kopen dan huren, kom dan snel naar de winkel ‘Istanbul center’ en bekijk het aanbod dat we speciaal voor jou hebben uitgezocht.

Klik hier en contacteer ons voor meer vragen

Bij Istanbul center vindt je de mooiste Marokkaanse jurken

Takchita

Wat is nou een Marokkaanse Takchita? Een Takchita is een jurk dat bestaat uit twee delen. Een Tahtiya en Fouqia of Dfina. De Tahtiya is de eerste laag, dat is een eenvoudige traditionele kaftan zonder versieringen, Een Fouqia of Dfina is de Tweede laag. Een Takchita wordt meestal gedragen met een mooie brede riem. Je kunt ook ervoor kiezen dat de jurk wordt versierd met stenen, pailletten enzovoort.

_DSC6834

Kaftan

Wat is een Marokkaanse Kaftan? De Marokkaanse Kaftan is een jurk dat Marokkaanse vrouwen dragen voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en verjaardagen. Zou jij dat ook niet willen ? 🙂

De Marokkaanse Kaftan heeft aan populariteit gewonnen na dat het werd geïntroduceerd in de wereld door de grootste kleding lijnen en ontwerpers door middel van de mode.

Wil je graag een Marokkaanse jurk of kaftan passen? Kom dan langs in de winkel ‘Istanbul Center’ in de steenstraat 34 in Arnhem. We helpen je graag bij het vinden van je perfecte jurk.

2015-Simple-Muslim-Evening-Scoop-Light-Blue-font-b-Moroccan-b-font-font-b-Kaftan-b
Pasafspraak voor een Marokkaanse jurk maken !