Jurken Huren gaat door!

Het is zo ver, ik mag het hardop zeggen, het Jurken Huren avontuur gaat verder! 

Na een impulsief mailtje van mij (ik zal mezelf iets verderop voorstellen) naar Silke, wat mailverkeer en een meeting, werd het al snel duidelijk dat we allebei enthousiast werden van een overname. Ik natuurlijk omdat het een nieuwe uitdaging is en precies in m’n straatje past en Silke, omdat het toch haar kindje is en het nu verder gaat (ik zal er goed voor zorgen Silke!).

Misschien moet ik mezelf eerst even voorstellen? Hoi, ik ben Julia. Ik ben 25 jaar, bijna afgestudeerd en nieuwe eigenaresse (dit klinkt nog steeds gek) van Jurken Huren.Dat ik dit ontzettend toffe concept mag overnemen, heeft me de laatste tijd zo blij gemaakt en ook enorme energie gegeven. De ideeën blijven maar komen en ik kan geen moment meer stilzitten. Toch moet ik nog heel even wachten, want ik moet eerst afstuderen zodat ik daarna m’n volle energie kan steken in dit nieuwe avontuur. Mijn scriptie is in februari afgerond en vanaf maart gaat Jurken Huren dan ook weer vol van start. In de tussentijd ga ik wel blogs posten, Instagram en Facebook bijhouden en jullie op de hoogte houden van de voorbereidingen en eventuele veranderingen.

Als laatste wil ik nog even mijn bewondering uitspreken voor Silke, die zoveel tijd en moeite heeft gestoken in Jurken Huren. En nu met de overname ook alles op een superfijne manier naar mij overzet.
Zoals jullie denk ik wel lezen, heb ik er zin in en ik hoop jullie ook! Voor vragen over mij, ontwikkelingen of iets anders? Mail of bel dan gewoon, naar: 06 31 91 05 09/ juliagkuipers@gmail.com

Ik ben heel blij en vereerd dat Julia Jurkenhuren.nl verder gaat uitbreiden. Zoals ik haar heb leren kennen is deze webshop op haar buik geschreven. Iedereen die ik de afgelopen maanden heb moeten teleurstellen kan weer rustig ademhalen, Julia gaat de mooiste jurken binnenkort weer aan jullie aanbieden!

Veel succes Julia, Liefs Silke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *