Galajurken Amsterdam

Ben jij uitgenodigd voor een vette party, bruiloft van je vriendin of een ander gelegenheid in Amsterdam? Kun je geen galajurk vinden om te huren bij de Albert Cuyp in Amsterdam? Bij jurkenhuren.nl kun je vanuit Amsterdam de mooiste galajurken online huren. Niet alleen de galajurken, maar ook de avondjurken van verschillende merken zoals Chi Chi London, Karen Millen, Adrianna Papell en Body-Frock.

Zoek je bij de Amselstraat, Rembrandt plein, Kalverstraat, Osdorp en nog meerdere plekken? Stop met zoeken en kijk op de webshop van jurkenhuren.nl. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om het bedrag dat je gaat uitgeven aan een jurk die je maar 1 keer aan gaat trekken en om winkel door winkel door te gaan en je tijd te verspillen.

Woon je in Amsterdam, of in de omgeving daarvan. Geen probleem u kunt altijd een pas afspraak maken in Deventer, of wij sturen de galajurk naar u op !

Klik hier voor de galajurken in de webshop!

Feestjes

Er zijn vele soorten feestjes, Verjaardagsfeesten, Verlovingsfeesten, Bruiloften Etc. waar je galajurken en cocktail jurken van jurkenhuren.nl kunt huren.

Verjaardagsfeest.
Op jou verjaardagsfeest kun je een van de mooie jurken van Body-Frock aan. Die jurken van Body-Frock zijn van kant en hebben allemaal een inner-secret, het binnenjurkje van Body-Frock is een corrigerende basic onderjurk wat mooi aansluit op je lichaam.

Klik hier voor de jurken van Body-Frock

Verlovingsfeest.

Om op je eigen verloving of van een familielid is het mooi om de cocktailjurken van Chi Chi London aan te hebben. Chi Chi London maakt de meest schattige jurken die meestal van kant of satijn zijn gemaakt.

Bruiloften

Adrianna Papell! De mooiste galajurken voor een bruiloft. De galajurken van Adrianna Papell zijn allemaal  bewerkt met steentjes en pailletten.

Klik hier voor de jurken van Adrianna Papell