Binnenkort een bruiloft? Kijk hier voor je outfit!

Het is even stil geweest, maar we zijn er weer. Net zoals het bruiloftsseizoen, dat voor de deur staat.

Juni, juli en augustus zijn de perfecte trouwmaanden. En of je nou een bridesmaid bent, een daggast of een avondgast, je wil er gewoon op en top uitzien. Wij hebben een paar populaire bruiloft thema’s en jurkjes gematcht, waar jij hopelijk je inspiratie uit kunt halen!

Laten we eerlijk zijn, lace is altijd goed. Vooral op een zomerbruiloft is dit de perfecte keuze. Ga voor een kleur die past bij het thema van de bruiloft, of een kleur die je gewoon heel goed staat, want dat is altijd goed!

 

Als je een avondgast bent, of als je (net als ik) gewoon heel erg van zwart houdt, is dit misschien de perfecte categorie voor jou. Combineer het met tulle of kant en een mooie dieprode lippenstift, en klaar is je outfit!

Want niets is chiquer dan een pak! Ga voor een jumpsuit, of een tweedelig pak en kies mooie hakken of loafers (of allebei en wissel tussendoor als je voeten het echt niet meer uithouden). Om de outfit af te maken doe je een paar opvallende oorbellen in.

Deze outfits zijn chique en speels en je bent snel klaar! Een simpel paar hakken en een mooi paar oorbellen en klaar is kees.

Tenue de ville, een dresscode die betekent: netjes, maar niet te. Hou je outfit een beetje rustig, in het model of in de kleur Een mooi paar hakken erbij en you’re ready to go!

Als laatste tip: hakken zijn mooi, maar neem een paar fijne schoenen mee (opvouw ballerina’s bijvoorbeeld), zodat je de avond door komt zonder al te veel blaren. Want niemand kijkt ’s avonds toch meer naar je schoenen, wel naar je dansmoves!

 

Jurken Huren helpt!

Mis je nou een thema en wil je graag ons advies? Heb je zelf binnenkort een bruiloft en geen idee wat je aan moet doen? Kijk snel bij de Jurken Huren collectie, en neem contact me ons op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *